JINX NIEUWS

JINX Radio it is!

today19 juli 2021 2

Achtergrond
share close

Antenne Domstad verder als Jinx Radio

Antenne Domstad heeft per 1 juli een naamsverandering ondergaan en gaat nu door het leven als JINX Radio.

Antenne Domstad

Antenne Domstad uit Utrecht is al enige tijd actief als online radiozender en zendt sinds eind vorig jaar uit via de middengolf (1179 kHz) en in de regio’s Almere en Amstelveen/Amsterdam via DAB+. Sinds 1 juli is de radiozender verder gegaan onder de naam JINX Radio.

Hoger level

Waar Antenne Domstad begon als een uit de hand gelopen hobby, tillen we het radiostation nu naar een hoger level. Op JINX Radio gaan we nog meer én betere muziek draaien, gaan we radio maken zoals we daar vroeger op onze zolderkamer van droomden en zijn er geen grenzen. Deze jongensdroom wordt realiteit en hopelijk blijven jullie ons volgen!“, aldus de radiozender op haar Facebook-pagina.

 

Written by: admin

Rate it

AM 1179 kHz, 254 meter op de middengolf en in de regio’s Almere, Utrecht, Amsterdam en Lelystad via DAB+.

JINX Radio
Frits Spitsstraat 3, 1217 WC Hilversum
035-7733104
info@jinxradio.nl

LISTEN WITH YOUR APP

0%