JINX NIEUWS

Download de JINX-app!

today26 oktober 2021 1

Achtergrond
share close

Download de JINX-app!

JINX Radio heeft een eigen app! Heb jij de app al op je telefoon staan? Via de app kun je niet alleen naar JINX luisteren. Ook kun je via de app een bericht sturen naar de studio.

Downloaden

Via de app kun je onder andere zien wat er voor muziek er op de radio is gedraaid en kun je ook een wekker zetten. De app is zowel te downloaden via de App Store (iPhone) en via Google Play (Android).

Luisteren

Niet alleen via de app, maar ook op andere manieren is JINX Radio te beluisteren. Zo is JINX te beluisteren in de auto via AM 1179 kHz, 254 op de middengolf. Bovendien is JINX ook via DAB+ te beluisteren via 4 DAB allotments: Almere 10C, Duivendrecht 5A, Heilo 8B en Lelystad 6A.

Written by: JINX Radio

Rate it

Vorig bericht

JINX NIEUWS

JINX Radio it is!

Antenne Domstad verder als Jinx Radio Antenne Domstad heeft per 1 juli een naamsverandering ondergaan en gaat nu door het leven als JINX Radio. Antenne Domstad Antenne Domstad uit Utrecht is al enige tijd actief als online radiozender en zendt sinds eind vorig jaar uit via de middengolf (1179 kHz) en in de regio’s Almere en Amstelveen/Amsterdam via DAB+. Sinds 1 juli is de radiozender verder gegaan onder de naam JINX Radio. […]

today19 juli 2021 23 2 4

AM 1179 kHz, 254 meter op de middengolf en in de regio’s Almere, Utrecht, Amsterdam en Lelystad via DAB+.

JINX Radio
Frits Spitsstraat 3, 1217 WC Hilversum
035-7733104
info@jinxradio.nl

LISTEN WITH YOUR APP

0%