JINX NIEUWS

Dylan Boet te horen op JINX

today29 oktober 2021 8 2

Achtergrond
share close

Dylan Boet vanaf nu te horen op JINX

JINX Radio verwelkomt een nieuwe presentator: Dylan Boet. De 24-jarige Rotterdammer is vanaf nu elke zondagmiddag te horen op de radiozender.

Bekend terrein

Radio is geen onbekend terrein voor Dylan. Naast het maken van radio bij JINX, is hij ook producer bij Radio 538. Zo produceert hij onder andere het radioprogramma van Barend van Deelen. Ook werkt hij mee aan de avondshow van de radiozender genaamd “Bas en Mart” met Bas Menting en Mart Meijer.

Naast het werken bij de radio, geeft Dylan ook les! Zo werkt hij als Radiocoach op de Breda University of Applied Sciences. 

Boet!

Dylan presenteert vanaf nu het programma “Boet!”. Het programma is elke zondagmiddag tussen 17:00 uur en 19:00 uur te horen op JINX Radio. 

Welkom Dylan! 🥳

Written by: JINX Radio

Rate it

Vorig bericht

JINX NIEUWS

Kaartverkoop Genesis in Ziggo Dome start vrijdag

Kaartverkoop Genesis in Ziggo Dome start vrijdag Genesis komt naar Nederland! De band geeft op maandag 22 maart een concert in de Ziggo Dome. De kaartverkoop start vrijdag. Nic Collins Nic Collins - inderdaad, de zoon van - neemt plaats achter de drums. Voor vader Phil Collins is het namelijk moeilijk om voor langere tijd een drumstok vast te houden. "M'n fysiek zit in de weg", aldus Collins. Tickets De […]

today28 oktober 2021 8

AM 1179 kHz, 254 meter op de middengolf en in de regio’s Almere, Utrecht, Amsterdam en Lelystad via DAB+.

JINX Radio
Frits Spitsstraat 3, 1217 WC Hilversum
035-7733104
info@jinxradio.nl

LISTEN WITH YOUR APP

0%