JINX NIEUWS

Mark Schadenberg over het slapen met een pleister op je mond

today31 oktober 2021 11 1

Achtergrond
share close

Nieuwe trend: slapen met een pleister op je mond!?

Voor het gemiddelde getrouwde stel is het sowieso een goed idee: slapen met een pleister op je mond. Daarnaast is het ook nog een trend dat op dit moment viraal gaat op sociale media. JINX-DJ Ferry Oomen sprak met slaapexpert Mark Schadenberg over de nieuwe slaaptrend.

 

Bacteriële infecties

Met een pleister op je mond slapen helpt dus tegen onder andere gaatjes en bacteriële infecties in je mond. Ook vertelde Mark dat je niet zomaar tape op je mond moet plakken maar tape moet kopen wat daarvoor bestemd is.

Zaterdagochtend

Elke zaterdagochtend tussen 11:00 uur en 13:00 uur luister je naar Ferry op JINX Radio. JINX is te ontvangen in de auto via AM 1179 kHz of via DAB+. Ook kun je naar JINX Radio luisteren via de app of via de website.

Written by: JINX Radio

Rate it

Vorig bericht

JINX NIEUWS

Dylan Boet te horen op JINX

Dylan Boet vanaf nu te horen op JINX JINX Radio verwelkomt een nieuwe presentator: Dylan Boet. De 24-jarige Rotterdammer is vanaf nu elke zondagmiddag te horen op de radiozender. Bekend terrein Radio is geen onbekend terrein voor Dylan. Naast het maken van radio bij JINX, is hij ook producer bij Radio 538. Zo produceert hij onder andere het radioprogramma van Barend van Deelen. Ook werkt hij mee aan de avondshow […]

today29 oktober 2021 8 2

AM 1179 kHz, 254 meter op de middengolf en in de regio’s Almere, Utrecht, Amsterdam en Lelystad via DAB+.

JINX Radio
Frits Spitsstraat 3, 1217 WC Hilversum
035-7733104
info@jinxradio.nl

LISTEN WITH YOUR APP

0%