JINX NIEUWS

Dylan gaat los tijdens Feyenoord – AZ

today8 november 2021 1

Achtergrond
share close

Dylan gaat los in de studio tijdens Feyenoord – AZ

Afgelopen zondag won Feyenoord in de laatste minuut van AZ door een goal van Cyriel Dessers. Niet alleen De Kuip ontplofte, ook in de studio ging het aardig tekeer tijdens de show van JINX-dj Dylan Boet.

BOET!

Luister elke zondagmiddag tussen 17:00 uur en 19:00 uur naar Dylan Boet voor meer van zulke gekkigheid! 

 

Written by: JINX Radio

Rate it

Vorig bericht

JINX NIEUWS

Mark Schadenberg over het slapen met een pleister op je mond

Nieuwe trend: slapen met een pleister op je mond!? Voor het gemiddelde getrouwde stel is het sowieso een goed idee: slapen met een pleister op je mond. Daarnaast is het ook nog een trend dat op dit moment viraal gaat op sociale media. JINX-DJ Ferry Oomen sprak met slaapexpert Mark Schadenberg over de nieuwe slaaptrend. https://jinxradio.nl/content/uploads/2020/06/Slaapexpert_Mark_Schadenberg.mp4 Bacteriële infecties Met een pleister op je mond slapen helpt dus tegen onder andere […]

today31 oktober 2021 11 1

AM 1179 kHz, 254 meter op de middengolf en in de regio’s Almere, Utrecht, Amsterdam en Lelystad via DAB+.

JINX Radio
Frits Spitsstraat 3, 1217 WC Hilversum
035-7733104
info@jinxradio.nl

LISTEN WITH YOUR APP

0%