JINX NIEUWS

Jochem Weber presenteert nieuw programma

today2 december 2021

Achtergrond
share close

Jochem Weber nu ook op donderdag te horen

JINX-DJ Jochem Weber is nu ook op donderdag te horen. Je hoort hem tussen 22:00 uur en 00:00 uur met ‘Gewoon een Muziekprogramma’. 

Gewoon een Muziekprogramma

In het radioprogramma hoor je niet alleen het vertrouwde JINX-geluid. Ook leert Jochem je allerlei nieuwe muziek kennen. En de JINX WhatsApp is elke donderdag tussen 22:00 uur en 00:00 gewoon geopend voor jouw mening én jouw verzoekje. Mocht je iets willen horen, kan dat gewoon bij Jochem!

Zo’n Dag

Buiten dat Jochem vanaf nu op donderdagavond te horen is, hoor je hem ook elke zondag op je radio. Samen met Laura Hölscher hoor je hem tussen 15:00 uur en 17:00 uur op de laatste dag van de week.

Written by: JINX Radio

Rate it

Vorig bericht

JINX NIEUWS

Volg Bas en Jesper ook op YouTube

De Bas en Jesper Show nu ook op YouTube Het radioprogramma Bas en Jesper is vanaf nu ook terug te bekijken via YouTube. Vanaf nu kun je alle slagers, optredens en alle andere fragmenten terugkijken via het platform. De Bas en Jesper Show Bas van Teylingen en Jesper Kleynen zijn samen met sidekick Frederique Buining en producers Ferry Oomen en Frans Steeneken elke donderdagavond te horen. Het programma is tussen […]

today26 november 2021

AM 1179 kHz, 254 meter op de middengolf en in de regio’s Almere, Utrecht, Amsterdam en Lelystad via DAB+.

JINX Radio
Frits Spitsstraat 3, 1217 WC Hilversum
035-7733104
info@jinxradio.nl

LISTEN WITH YOUR APP

0%