LUISTEREN?

Achtergrond

Je kan op verschillende manieren luisteren naar JINX Radio. Via internet, de middengolf en DAB+. Laten we beginnen met de middengolf.

Naast het Galgenwaard in Utrecht staat bij Fort Lunet een enorme antenne. Vanaf deze lokatie word met 0,1 kW JINX Radio op de middengolf uitgezonden. Via 1179 kHz, 254 meter is JINX Radio te ontvangen. Het ontvangst is aan allerlei factoren onderhevig. Denk aan het weer, is het dag of nacht en storingen van buitenaf. We krijgen vanuit de hele wereld ontvangstrapporten van mensen die JINX Radio hebben gehoord.

Via DAB+ is JINX Radio ook te beluisteren. Dit is een digitale techniek. Daardoor is de geluidskwaliteit subliem en minder storingsgevoelig. JINX Radio zend uit via 4 DAB allotments. Almere 10C, Duivendrecht 5A, Heiloo 8B en Lelystad 6A. Als je in de buurt bent van een locatie kan je dus naar JINX Radio luisteren. Doe dan een scan op je digitale radio ontvanger. Na deze scan zal JINX Radio verschijnen in je lijst.

Via internet is JINX Radio ook te beluisteren. Bijvoorbeeld via TuneIn. Maar ook via Radiogarden en radioNED. Het zou kunnen zijn dat je een radio hebt waar je ook via internet kan luisteren. Staan we er niet tussen? Laat het ons weten. Zelf toevoegen kan soms ook. Maar dat is echt voor nerds. Gebruik dan deze links.

Voor hoge kwaliteit MP3, 192kbps gebruik je: https://streaming.jinxradio.nl/192k-mp3

Voor medium kwaliteit MP3, 128kbps gebruik je: https://streaming.jinxradio.nl/128k-mp3

Voor hoge kwaliteit AAC+, 128kbps gebruik je: https://streaming.jinxradio.nl/128k-aacp

Voor medium kwaliteit AAC+, 64kbps gebruik je: https://streaming.jinxradio.nl/64k-aacp

Kom je er niet uit? Laat het ons weten.

Vergeet niet ‘je kan niet altijd 6 gooien’.

AM 1179 kHz, 254 meter op de middengolf en in de regio’s Almere, Utrecht, Amsterdam en Lelystad via DAB+.

JINX Radio
Frits Spitsstraat 3, 1217 WC Hilversum
035-7733104
info@jinxradio.nl

LISTEN WITH YOUR APP

0%