Dylan Boet

Achtergrond


In 2018, tijdens Dylan zijn opleiding International Media and Entertainment Management aan de Breda University of Applied Sciences (voormalig NHTV) maakte hij voor het eerst kennis met radio. Op het universiteitsstation: mADE Radio maakte hij 14 afleveringen van ‘The B-Team’. Daarna wist hij het zeker: Radio is waar mijn toekomst ligt.

Op de gok solliciteerde hij, met zeer weinig ervaring, op een stageplek bij Radio 538, en die kreeg hij. In september 2018 begon hij als stagiair-producer in de avondshow van Daniel Lippens, en is daarna nooit meer weggegaan. Intussen is hij als producer de eindverantwoordelijke voor de gehele avond van Radio 538.

Naast zijn werkzaamheden bij Radio 538 is Dylan ook radiocoach op de Breda University of Applied Sciences. In deze rol coacht hij tweedejaars studenten Creative Business (voormalig International Media and Entertainment Management) op het gebied van radiopresentatie-, productie-, en promotie. Dezelfde plek als waar voor Dylan de liefde voor radio begon.

Daarnaast maakte Dylan twaalf maanden lang een show op BredaNu, genaamd ‘Dylan op Dinsdag’, toen de show naar donderdag verhuisde, weigerde hij de naam te veranderen, waardoor het ‘Dylan op Dinsdag op Donderdag’ werd.

Op 24 oktober 2021 maakte hij de eerste editie van ‘BOET!’ op JINX, samen met zijn producer: Floris Brugman. ‘BOET!’ hoor je elke zondag van 17:00 – 19:00 uur op JINX.

Rate it

JINX DJ

AM 1179 kHz, 254 meter op de middengolf en in de regio’s Almere, Utrecht, Amsterdam en Lelystad via DAB+.

JINX Radio
Frits Spitsstraat 3, 1217 WC Hilversum
035-7733104
info@jinxradio.nl

LISTEN WITH YOUR APP

0%