Ferry Oomen

Achtergrond

DONDERDEDONDERDAG

DONDERDEDONDERDAG

FERRY OOMEN

De plek waar je kan tijdreizen, een extra taal kan leren én waar je antwoord krijgt op opmerkelijke vraagstukken. Dat en nog veel meer allemaal binnen twee uur. Dat is DonderDeDonderdag op JINX Radio! Ferry hoor je elke donderdag tussen 20:00 uur en 22:00 uur op de radio. En oja, hij garandeert je 100% goede muziek.Ferry begon – net zoals elke andere radionerd – op zijn zolderkamer met het maken van radio. Hij begon bij het radiostation FobyFM wat alleen te ontvangen was door zijn slaapkamermuur. FobyFM had dan ook welgeteld één luisteraar: zijn zus. Inmiddels heeft hij al wat meer ervaring bij de radio, en zo is hij bij JINX Radio terechtgekomen.

Sinds september 2021 is Ferry werkzaam bij JINX Radio. De eerste maanden presenteerde hij elke zaterdag tussen 11:00 uur en 13:00 uur een radioprogramma. Inmiddels is hij elke donderdagavond tussen 20:00 uur en 22:00 uur te horen.  Ook achter de schermen is Ferry werkzaam bij JINX. Zo is hij onder andere producer van de Duivelse 13 en plaatst hij af en toe wat op de sociale media.

Buiten de radio – of beter gezegd als Ferry een keertje niet in de studio te vinden is – studeert hij Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ojah, en Ferry heeft ook een hele lieve, dikke rode kat als huisdier genaamd Jimmy.

Rate it

JINX DJ

AM 1179 kHz, 254 meter op de middengolf en online

JINX Radio
Frits Spitsstraat 3, 1217 WC Hilversum
035-7733104
info@jinxradio.nl

LISTEN WITH YOUR APP

0%