Ferry Oomen

Achtergrond


Ferry begon – net zoals elke andere radionerd – op zijn zolderkamer met het maken van radio. Hij begon bij het radiostation FobyFM wat alleen te ontvangen was door zijn slaapkamermuur. FobyFM had dan ook welgeteld één luisteraar: zijn zus die in de kamer naast hem sliep. Inmiddels heeft hij al wat meer ervaring bij de radio, zo is hij werkzaam geweest bij onder andere Wild FM.

Sinds september 2021 is Ferry werkzaam bij JINX Radio. Elke zaterdag tussen 11:00 uur en 13:00 uur kun je naar hem luisteren. Ook achter de schermen is Ferry werkzaam bij JINX. Zo produceert hij samen met Frans Steeneken het programma ‘Bas & Jesper’. Samen met Frans zorgt hij ervoor dat de kipnuggets van Bas van Teylingen op tijd worden bezorgd, Jesper Kleynen zijn haarlijn goed te zien is in beeld en dat de laptop van Frederique Buining weer wordt opgeladen voordat de show begint.

Buiten de radio – of beter gezegd als Ferry een keertje niet in de studio te vinden is – studeert hij Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ojah, en Ferry heeft ook een hele lieve, dikke rode kat als huisdier genaamd Jimmy.

Rate it

JINX DJ

AM 1179 kHz, 254 meter op de middengolf en in de regio’s Almere, Utrecht, Amsterdam en Lelystad via DAB+.

JINX Radio
Frits Spitsstraat 3, 1217 WC Hilversum
035-7733100
info@jinxradio.nl

LISTEN WITH YOUR APP

0%