Jasper Hofkes

Achtergrond

Jasper, al een oude rot maar nog niet in dit vak. Muziek is wel een rode draad in zijn leven, want op zijn 8e had hij al een zelf geknutselde muziekstudio in huis, nam hij met zijn TDK bandjes de hele top 40 op en zat hij altijd klaar bij de recordknop als de jaarmixen en minimixen van Ben Liebrand langskwamen. In de jaren 90 draaide hij met zijn Technics sl1200 op de middelbare schoolfeesten en beachfeestjes op Scheveningen.

Ondanks zijn passie voor muziek en de zwak die hij voor radio heeft, is er in zijn jeugd nooit een radiodebuut geweest. MAARRR, onder het mom van: “beter laat dan nooit” heeft Jasper deze “giant step” toch gemaakt en is hij 2 jaar geleden een radioprogramma bij de regionale zender van Amersfoort gaan maken.

En ja, zoals dat altijd gaat als je een koe in de kont kijkt baalt hij er enorm van dat hij het niet eerder gedaan heeft,…..maar dat mag de pret niet drukken want sinds januari 2022 heeft Jasper de switch naar JINX radio gemaakt. Je hoort hem iedere woensdagavond van 20:00-22:00 uur met Thank God It’s Wednesday op JINX radio. Met zoals hij zelf zegt: “de vroege start van jouw weekend”.

Rate it

JINX DJ

AM 1179 kHz, 254 meter op de middengolf en online

JINX Radio
Frits Spitsstraat 3, 1217 WC Hilversum
035-7733104
info@jinxradio.nl

LISTEN WITH YOUR APP

0%