Job Schuit

Achtergrond

Al vanaf kleins af aan werd ik grootgebracht met muziek, met in het bijzonder ‘blues’. Mijn vader speelde regelmatig dvd’s af van o.a. Walter Trout en Stevie Ray Vaughn. Later kwam daar natuurlijk nog veel meer muziek bij.

Mijn liefde voor radio begon met het geluid van Edwin Evers door de speakers, en de TOP2000 op de televisie. Hierdoor wist ik uiteindelijk zeker, ik MOET bij de radio. Ik begon in 2018 bij een lokale omroep in Heerhugowaard, en ruilde dit na 2 jaar in voor een lokale omroep in Schagen, waar ik aan de bak mocht met een eigen programma: Het Zondagmiddag Café.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als docent Techniek in het onderwijs. Ook hier probeer ik zoveel mogelijk muziek om mij heen te hebben. Leerlingen kunnen tijdens mijn praktijklessen plaatjes aanvragen, mits zij dit verdient hebben natuurlijk! Inmiddels noemen zij dit Radio Schuit.

Dan ben ik ook nog verloofd met de liefde van mijn leven en hebben we samen twee hele leuke zoons Jimmey en Charlie. Ook thuis is het muziek wat de klok slaat! Plaatjes draaien met de jongens en dansen na het avondeten. Hoe kan het nou toch dat m’n oudste zoon zo gek is van The Beatles?

Rate it

JINX DJ

AM 1179 kHz, 254 meter op de middengolf en online

JINX Radio
Frits Spitsstraat 3, 1217 WC Hilversum
035-7733104
info@jinxradio.nl

LISTEN WITH YOUR APP

0%