Thijs Meeuwsen

Achtergrond

CAFÉ DE MEEUW

CAFÉ DE MEEUW

Cafe de Meeuw! De radioshow die voelt als je stamkroeg, met een bar die oneindig lang is zodat iedereen kan aanschuiven. Thijs Meeuwsen tap de muzikale versnaperingen en serveert rubrieken als 50 Tinten Thijs, De Plafonddienst, Nummertje Trekken en Vieze Plaoten. Entertainen, inspireren en mooie mensen eren. En dat alles onder het motto “in ieder glas past een pilske”!“Als je lekker zit te schijten, kom je altijd stront tekort”

Thijs is een ondernemende creatieveling die de ongebaande paden bewandelt met een doel: verhalen creëren en hiermee zoveel mogelijk mensen blij maken. Professional Flierefluiten noemt hij het zelf. Hij leerde het radiovak achter de schermen bij Giel Beelen en Gijs Staverman en zette in 2015 zijn eerste stappen voor de schermen.

Samen met Joep ten Hove runde hij het succesvolle YouTube kanaal De Bucket Boys waarop ze niet zelden een viral de wereld in slingerden. Een reportage aan het front in Oekraïne, een interview met de broer van Escobar en het aan de kaak stellen van malafide praktijken in de keukenbranche, door 10.000 kilo mest te droppen bij de Mandemakers Groep. Ook mediatycoon John de Mol werd verrast door Thijs en Joep toen ze SBS 7 BV oprichtte met de gelijknamige fietsenmaker John de Mol uit Heeswijk Dinther. Met succes, want binnen no-time programmeerde John (de echte) hun op SBS 6 met programma’s als Heel Holland Handelt, Mensenkennis en Het Zal Mij Een Zorg Zijn.

Alle jongesdromen als Bucket Boy zijn inmiddels vervuld. Thijs heeft zijn oude liefde weer opgepakt, radiomaken en als het aan hem ligt, ligt er een lang en gelukkig huwelijk in het vooruitschiet (ja ze bestaan nog)! 

Thijs is iedere vrijdag tussen 18.00 en 20.00 te horen op JINX. In Café de Meeuw serveert hij een creatieve rubrieken op een bedje van heerlijke muzikale versnaperingen. Rate it

JINX DJ

AM 1179 kHz, 254 meter op de middengolf en online

JINX Radio
Frits Spitsstraat 3, 1217 WC Hilversum
035-7733104
info@jinxradio.nl

LISTEN WITH YOUR APP

0%